News

maandag, 1 juni, 2020
Verantwoord drukken
Groen is the way to go. Ook in de drukwereld. Het grootste deel van ons drukwerk is ondertussen FSC®-gecertificeerd. Concreet: de grondstoffen voor ons papier komen uit duurzaam beheerde bossen. FSC®-bossen zijn geen gewone bossen: ze voldoen aan een uitgebreide lijst criteria die regelmatig gecontroleerd worden. Ook onze drukkerij kreeg onlangs controle. Na onze jaarlijkse audit mochten we ‘geslaagd met onderscheiding’ op ons conto schrijven.
maandag, 4 mei, 2020
We blijven aan het werk
Op de werkvloer troffen we alle maatregelen om onze medewerkers in veilige omstandigheden aan het werk te houden. Ook voor onze klanten garanderen we een veilig bezoek, met de nodige afstand. We verwelkomen je graag na afspraak in de drukkerij.
maandag, 3 februari, 2020
Hernieuwing ISO 12647-2-certificaat
Goed drukwerk is geen rekbaar begrip. Het hoge kwaliteitsniveau dat in de ISO-normen is vastgelegd, is ook ons streefdoel. Sinds 2011 is Drukkerij Hendrix ISO 12647-gecertificeerd voor drukken in offset. Onlangs werd dat certificaat hernieuwd. Door de verschillende productiestappen van ons drukwerk volgens de ISO-procedures te laten verlopen, kunnen we precies voorspellen welke kleurkwaliteit een klant mag verwachten. Die procedures vermijden niet alleen kleurafwijkingen en/of uiteenlopende verwachtingen, ze garanderen ook minder fouten tijdens het productieproces. De succesvolle audits voor color management, colorproofing, plaatbelichting en gestandaardiseerd drukken bevestigen waarvoor Hendrix Print Xperience staat: een constant hoog kwaliteitsniveau, ook bij herhalingsopdrachten.
zondag, 29 juli, 2018
Plaatproductie verdubbelt
Elk jaar stijgt het aantal platen dat moet worden belicht. Oorzaak? Veel orders, natuurlijk. Maar ook: meer orders met een kleinere oplage. Reden waarom Hendrix Xperience de plaatproductie quasi verdubbelt met een nieuwe en supersnelle Fujifilm Luxel T-9800 plaatbelichter. Goed voor een snelheid van 70 platen per uur. Die snelheid wordt volop benut dankzij een volautomatische palletlader met 1200 platen en een automatische plaatstraat. De configuratie is efficiënt én spaart de medewerkers heel wat tilwerk uit.
zondag, 29 juli, 2018
Primeur voor An-Sofie
Digital Print Specialist An-Sofie Hendrix is de eerste vrouw in de Benelux die zich zich HP Indigo Level 3-operator mag noemen – het hoogst mogelijke niveau. Eerder haalde ze de certificaten voor Level 1 (bediening van de pers en het drukken op zich) en Level 2 (onderhoud en vervanging van basisonderdelen). Met het halen van Level 3, bewijst An-Sofie dat ze HP Indigo 7800 Digital Press zodanig meester is, dat ze snel onverwachte storingen kan oplossen.
woensdag, 10 januari, 2018
Nieuwe CTP installatie
De supersnelle FUJI plaatbelichter heeft een output van 70 platen/uur. Deze capaciteitsverhoging brengt ons van 60 naar 90 platen/uur. Tevens is de CTP belichter voorzien van een zogenaamde ‘pallet-loader’. Nu kan een complete pallet met maar liefst 1.200 platen worden geladen waardoor het handmatig vullen van cassettes niet meer nodig is en dit uiteraard voor de ergonomie van onze medewerkers een pluspunt. Dit levert een besparing op in tijd, verpakkingsmaterialen en leverancierskilometers.
maandag, 1 januari, 2018
Huisstijldrukwerk in een nieuw jasje!
Ons logo kreeg een frisse opsmukbeurt ….
woensdag, 22 november, 2017
ISO 12647-2: 2013 certificaat
Ter aflsuiting van het Print Color Management project werd op 22 november 2017 de audit gedaan voor het vernieuwen van het ISO 12647-2:2013 certificaat voor gestandaardiseerd drukken volgens de nieuwe ISO norm. Met trots melden wij u dat het certificaat zonder tekortkomingen is gerealiseerd. Het biedt onze klanten de zekerheid dat Hendrix Xperience zorgt voor een perfect drukresultaat!
dinsdag, 1 augustus, 2017
Nieuwe vrachtwagen
Uw drukwerk netjes en milieuvriendelijk afgeleverd met onze Volvo FM 330. Deze vrachtwagen is uitgerust met de strenge EURO6-norm dankzij deze milieunorm verkleinen we onze voetafdruk.